The. Game. Is. On.

The Creative Team > Projecten > The. Game. Is. On. Terug naar overzicht
TCT

It’s. All. In. The. Team.

‘The’ Creative Team bestaat niet. Het team is elke keer weer anders van opstelling. Klaar om per opdracht met de best denkbare sterspelers het veld te betreden. Die tactiek werkt. Want bij The Creative Team heeft u wel specialisten vanuit verschillende disciplines achter de hand, maar niet een compleet bureau met overheads.

Wat doen we?

The Creative Team opereert op het snijvlak van branded content, (live) entertainment en brand activation. Activiteiten met een grote overlap. Door het hele veld crossmediaal te overzien, creëren we synergievoordelen. En scoort u met minder kosten meer impact.

Hoe werken we?

Elke teamspeler heeft ervaring opgedaan in alle grote communicatiestadions van deze wereld. Daarom maken we ons een opdracht snel eigen. Marketingstrategie, doelgroep en budget zijn altijd het uitgangspunt. Vanuit die theorie geven we snel de beslissende pass richting de praktijk. Met een concept dat uw doelgroep op de banken krijgt. En een uitvoering die tot in de details onder controle is.

Voor wie werken we?

Even onbescheiden: voor wie niet? Opdrachtgevers van The Creative Team zijn (commerciële) omroepen, grote merken, gemeentes, internationale brands. Projecten zijn uitgevoerd op prominente locaties in binnen- en buitenland. Maar om ‘grote’ opdrachtgevers gaat het niet in de eerste plaats. We werken liever voor opdrachtgevers die ‘groot’ kunnen denken. En die met The Creative Team in de hoogste league willen meedraaien.

Make. It. Personal.

The Creative Team is elke keer weer anders. De coach niet. Achter The Creative Team staat Raymon van Sprang. Inspirerend als ideeënmaker, controlerend als spelmaker van elk project. Per opdracht zoek ik naar de specialisten die er samen voor gaan. Geen behoefte aan een team, wel aan een creatieve sparringpartner? Als freelance one man team ben ik ook beschikbaar, als adviseur of als coach. Eén met kennis van zaken. Een cv met impact. En tien ideeën per minuut. Niet alleen als solist, maar ook in een-tweetje met mensen, merken en bedrijven. Kennis maken?